blank

 


NIEUWSBRIEF

naam:
email:


ONZE
BLOG


FOTO

 
© De Kaasdroger 2011 
De Kaasdroger

Welkom!

Een woon- en werkproject in een oude vierkantshoeve. Het heeft wel wat...

Hier kan je kennismaken met De Kaasdroger.

De Kaasdroger is een project gesitueerd in een beschermde vierkantshoeve in het hart van Neervelp.Het project is opgebouwd vanuit drie pijlers: samen wonen, ecologisch leven en ervaring delen. 

De Kaasdroger bestaat uit een woonerf waar 4 gezinnen wonen en een coöperatieve cowerkplek die De Broeikas heet. De Kaasdroger bestaat dus uit 5 units: 4 woonunits met privatief karakter en 1 werkunit die openstaat voor een bredere community.

Het project startte in 2007, kende een verbouwfase van een aantal jaren. Mensen komen en gaan in het ritme van het leven. Elke nieuwe bewoner kleurt het project. In die zin is het project dynamisch van aard en steeds in evolutie.

Benieuwd? Kom binnen, verken onze site en deel ze met je vrienden.
 Nieuws van de dag

RONDLEIDINGEN  22 en 23 mei 2022 : inschrijven via de website van Samenhuizen vzw

WORD VENNOOT VAN DE BROEIKAS
In De Kaasdroger zijn er 4 woonunits en 1 werkunit. De werkunit heet De Broeikas en is een verstillende cowerkplek voor kunstenaars, ondernemers, klimaatpioniers,... Wil jij ook meebouwen aan ons Labo voor een Warme Wereld, lees hier dan hoe dat kan! De Broeikas is een coöperatieve onderneming. Wil je dit bruisende project financieel ondersteunen, dan kan je mede-vennoot worden.